Prijzen

Een behandeling bij Lichaamstaal massage Utrecht is altijd inclusief een kort voorgesprek en nagesprek. De eerste keer, tijdens de intake hebben we een uitgebreider voorgesprek. Een intake is altijd ook inclusief behandeling.

Holistische massagetherapie
(vergoeding vanuit veel aanvullende verzekeringen mogelijk)
Intake (altijd 90 min) : 85 euro
(bij een serie van minimaal 3 sessies betaal je voor intake 82,50)
Vervolgsessie 75 min: 82,50 euro
Vervolgsessie 90 min: 95 euro

Een standaardvervolgsessie is 75 minuten, soms blijkt dat extra tijd voor jou prettig is, dan is een sessie van 90 minuten ook mogelijk.

Maak een afspraak

Het is mogelijk een ‘strippenkaart’ te kopen voor 5 of 10 massages. Bij 5 massages krijg je 5% korting (te verzilveren binnen  1 jaar), bij 10 massages 10% (te verzilveren in 2 jaar).

kadobon
Een massagesessie cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook! Bovenstaande massagesessies zijn ook als cadeaubon beschikbaar. Of geef een bedrag naar keuze kado.

U-Pas of laag inkomen
U-pas houders kunnen hun volledige U-pas tegoed besteden. Bovendien krijg je 10% korting op iedere massage (ook als je geen tegoed meer hebt). Geef in het opmerkingenveld aan dat je een U-pas hebt en neem de U-pas mee naar de afspraak.
Is de prijs van mijn sessies een drempel voor je en voel je je aangesproken door mijn werkwijze? Neem contact op dan kijken we samen wat er mogelijk is.