Acties

Winactie in het kader van de dag van de mantelzorg
Wie gun jij een gratis massage?

Op 10 november is het de dag van de Mantelzorg. Een moment om alle mantelzorgers van Nederland in het zonnetje te zetten. En daar doe ik, samen met ruim 50 andere Holos masseurs graag aan mee! Daarom geef ik in de maand november 3 gratis massages weg aan mantelzorgers die dit moment van ontspanning en tijd voor zichzelf goed kunnen gebruiken. Wie gun jij deze massage en waarom? Stuur een kort bericht naar josje@lichaamstaal-utrecht.nl en laat weten waarom deze persoon de massage verdient.
Lees meer over de landelijke actie

25% korting voor alle mantelzorgers in november

Helaas kan ik niet alle mantelzorgers gratis masseren. Daarom kunnen alle mantelzorgers in november een massage boeken met 25% korting. Wil je iemand een massage kado doen? Ook dat kan, alle kadobonnen die bedoeld zijn voor een mantelzorger en die gekocht worden in november zijn ook met 25% korting.

Verdiepingsserie: 3 massagesessies voor €165, ipv €210

Een holistische massage heeft een groter effect dan alleen de fysieke laag die letterlijk aangeraakt wordt. Het is interessant in een aantal sessies een (terugkerend) thema, een fysieke klacht, of een bepaald gebied in je lichaam verder te onderzoeken.

In deze 3 sessies gaan we (leren) luisteren naar de taal en het verhaal van jouw lichaam. Wat heeft het je te vertellen? En op welke manier ‘praat’ je lichaam tegen je. Je kunt hierbij denken aan (zeurende) pijntjes, terugkerende onderwerpen in relaties of op je werk, of emoties/reacties van jezelf die je beter wilt begrijpen.

Spreekt dit je aan? Boek dan de verdiepingsserie en krijg 3 massagesessies van 75 minuten voor €165 ipv €210

Een serie sessies heeft het meest effect als de tijd tussen de massages niet té lang is. Omdat voor iedereen anders is wat ‘de juiste’ tijd tussen massages is bepalen we in overleg de tussenpozen tussen de sessies. Veel mensen vinden iedere twee weken prettig, De totale serie van 3 sessies mag binnen deze actie 4 maanden duren.

Vraag je je af of waar jij mee bezig bent te onderzoeken is via massages? Neem gerust Contact op via de mail of telefoon!

Wanneer je voor de eerste keer bij mijn praktijk komt kun je na afloop van de eerste sessie bepalen of je verder wilt. Zo niet, dan betaal je alleen de eerste sessie.

Mocht het niet lukken de sessies binnen 4 maanden in te plannen, dan vervalt de actie, maar behoudt je het ‘tegoed’ voor het inplannen van een andere massage, of kadobon.

Wil je na deze 3 sessies nog verder? Dat kan voor de normale tarieven, of koop een strippenkaart.