Acties

Doneer een massage

Omdat ik blij ben weer te kunnen masseren en omdat de vele medewerkers op de IC keihard gewerkt hebben de afgelopen tijd, wil ik wat terugdoen. Ik heb me aangesloten bij #zorgvoorIC. Ik doneer 5 massages aan IC medewerkers in de regio. Wil jij mij helpen nog meer IC medewerkers een welverdiende massage te geven? Tot 30 juni is het mogelijk een massage te doneren.
Er zijn twee opties:

Geef jezelf een massage én een #zorgvoorIC massage
Voor €80,- krijg jij een massage én doneer je een massage van 60 minuten aan een IC medewerker.

Doneer een massage aan #zorgvoorIC
Voor €30 doneer je een massage van 60 minuten aan een IC medewerker.

Wil je een massage doneren? Super! Stuur een mail (josje@lichaamstaal-utrecht.nl) met daarin welke (en hoeveel) massages je wilt doneren en schrijf een persoonlijk bericht voor op de kadobon.

Meer lezen over zorg voor IC? Kijk op de website

*De prijs die ik voor deze kadobon vraag, dekt de kosten van de massage, ik verdien hier niks aan.

Verdiepingsserie: 3 massagesessies voor €165, ipv €210

Een holistische massage heeft een groter effect dan alleen de fysieke laag die letterlijk aangeraakt wordt. Het kan interessant zijn in een aantal sessies een (terugkerend) thema, een fysieke klacht, of een bepaald gebied in je lichaam verder te onderzoeken.

Spreekt dit je aan? Boek dan de verdiepingsserie en krijg 3 massagesessies van 75 minuten voor €165 ipv €210

Een serie sessies heeft het meest effect als de tijd tussen de massages niet té lang is. Omdat voor iedereen anders is wat ‘de juiste’ tijd tussen massages is bepalen we in overleg de tussenpozen tussen de sessies. De totale serie van 3 sessies mag binnen deze actie 4 maanden duren.

Vraag je je af of waar jij mee bezig bent te onderzoeken is via massages? Neem gerust Contact op via de mail of telefoon!

Wanneer je voor de eerste keer bij mijn praktijk komt kun je na afloop van de eerste sessie bepalen of je verder wilt. Zo niet, dan betaal je alleen de eerste sessie.

Mocht het niet lukken de sessies binnen 4 maanden in te plannen, dan vervalt de actie, maar behoudt je het ‘tegoed’ voor het inplannen van een andere massage, of kadobon.

Wil je na deze 3 sessies nog verder? Dat kan voor de normale tarieven, of koop een strippenkaart.