Acties

Kennismakingsserie: 3 massagesessies voor €220, ipv €240

Een holistische massage heeft een groter effect dan alleen de fysieke laag die letterlijk aangeraakt wordt. Het is interessant in een aantal sessies een (terugkerend) thema, een fysieke klacht, of een bepaald gebied in je lichaam verder te onderzoeken. Om er achter te komen hoe dit voor jou is bied ik een kennismakingsserie aan.

In deze 3 sessies gaan we (leren) luisteren naar de taal en het verhaal van jouw lichaam. Wat heeft het je te vertellen? En op welke manier ‘praat’ je lichaam tegen je. Je kunt hierbij denken aan (zeurende) pijntjes, terugkerende onderwerpen in relaties of op je werk, of emoties/reacties van jezelf die je beter wilt begrijpen.

Onder begeleiding van Josjes massage worden diepere gevoelens duidelijker. Ze creëert een veilige omgeving om dat te ondergaan en ik ben altijd dankbaar dat ik dat niet alleen hoef te doen. In de periode na de massage gaat voelen ook gemakkelijker. Daarnaast voel ik na de massage meer lucht, rust en ruimte in mijn lichaam en hoofd. En: het is ook gewoon gezellig met Josje. – Nadja

Spreekt dit je aan? Boek dan de kennismakingsserie en krijg 3 massagesessies van 75 minuten voor €220,- ipv €240,-. U-pas houders betalen €200,-

Een serie sessies heeft het meest effect als de tijd tussen de massages niet té lang is. Omdat voor iedereen anders is wat ‘de juiste’ tijd tussen massages is bepalen we in overleg de tussenpozen tussen de sessies. Veel mensen vinden iedere twee weken prettig, De totale serie van 3 sessies mag binnen deze actie 4 maanden duren.

Vraag je je af of waar jij mee bezig bent te onderzoeken is via massages? Neem gerust Contact op via de mail of telefoon!

Wanneer je voor de eerste keer bij mijn praktijk komt kun je na afloop van de eerste sessie bepalen of je verder wilt. Zo niet, dan betaal je alleen de eerste sessie.

Mocht het niet lukken de sessies binnen 4 maanden in te plannen, dan vervalt de actie, maar behoudt je het ’tegoed’ voor het inplannen van een andere massage, of kadobon.

Wil je na deze 3 sessies nog verder? Dat kan voor de normale tarieven, of koop een strippenkaart.

Maak een afspraak