Contact

Check-in bij je lijf:

@: josje@lichaamstaal-utrecht.nl

Tel: 06-47914102

Lichaamstaal Utrecht is gevestigd in cursus- en gezondheidscentrum Avanturijn in het centrum van Utrecht op een steenworp afstand van de Dom!

Ik werk alleen op afspraak.
Maak een afspraak
Via de online reservering kun je een afspraak maken op maandag, dinsdag, woensdag of vrijdag. Lukt dat voor jou niet, maar wil je wel graag bij mij een afspraak maken, neem dan contact op, dan kijken we samen of we een moment kunnen vinden.

De praktijk is makkelijk te bereiken met het Openbaar Vervoer (lijn 2, halte domplein, of halte janskerkhof, hier stoppen heel veel bussen). Er is (zeer) beperkt, en betaald, parkeren voor de deur en in de omgeving.

Lichaamstaal Utrecht
Voetiusstraat 3
3512JL Utrecht

Let op: mijn praktijkruimte bevindt zich op de 1e verdieping. Er is geen lift aanwezig. Is traplopen een probleem voor je dan kan ik een ruimte op de begane grond reserveren, geef dat dan vooraf aan.

Op alle behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Klachten
Mocht je niet tevreden zijn over onze samenwerking of behandeling, laat het me weten. Ik kijk graag samen met jou wat er mogelijk is om onze samenwerking te herstellen. Komen we er samen niet uit? Dan kun je contact opnemen met de klachtenfunctionaris van de LVNT.