Prijzen

Een behandeling bij Lichaamstaal massage Utrecht is altijd inclusief een kort voorgesprek en nagesprek. De eerste keer, hebben we een uitgebreider voorgesprek. Een kennismakingssessie is altijd ook inclusief behandeling.

Holistische massagetherapie
(vergoeding vanuit veel aanvullende verzekeringen mogelijk)
Kennismakingssessie (altijd 90 min) : 82,50 euro
Vervolgsessie 75 min: 82,50 euro
Vervolgsessie 90 min: 95 euro

Een standaardvervolgsessie is 75 minuten, soms blijkt dat extra tijd voor jou prettig is, dan is een sessie van 90 minuten ook mogelijk.

Holistische massage
60 minuten: 72,50 euro
90 minuten: 90 euro

Stiltesessie – ontspan je zenuwstelsel
60 min: 60 euro

Maak een afspraak

Het is mogelijk een ‘strippenkaart’ te kopen voor 5 of 10 massages. Bij 5 massages krijg je 5% korting (te verzilveren binnen  1 jaar), bij 10 massages 10% (te verzilveren in 2 jaar).

kadobon
Een massagesessie cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook! Bovenstaande massagesessies zijn ook als cadeaubon beschikbaar. Of geef een bedrag naar keuze kado. Stuur een mail met het bedrag of type sessie(s) waar je een kadobon voor wilt. Je ontvangt dan een factuur en een digitale kadobon.

U-Pas of laag inkomen
U-pas houders kunnen hun volledige U-pas tegoed besteden. Bovendien krijg je 10% korting op iedere massage (ook als je geen tegoed meer hebt). Geef in het opmerkingenveld aan dat je een U-pas hebt en neem de U-pas mee naar de afspraak.
Is de prijs van mijn sessies een drempel voor je en voel je je aangesproken door mijn werkwijze? Neem contact op dan kijken we samen wat er mogelijk is.