Ervaringen

“Onder begeleiding van Josjes massage worden diepere gevoelens duidelijker. Ze creëert een veilige omgeving om dat te ondergaan en ik ben altijd dankbaar dat ik dat niet alleen hoef te doen. In de periode na de massage gaat voelen ook gemakkelijker. Daarnaast voel ik na de massage meer lucht, rust en ruimte in mijn lichaam en hoofd. En: het is ook gewoon gezellig met Josje.”

Nadja


“Josje is een zeer fijn en betrokken persoon, die professioneel aanvoelt wat nodig is en, altijd in overleg met mij, de behandeling met aandacht hierop afstemt.

Er is rust, tijd en aandacht waardoor ik weer helemaal kan landen in het hier en nu, maar me ook meer bewust word van bepaalde thema’s. Heel erg waardevol en dit alles in een veilige, vertrouwde setting. Al met al een plek om terug te blijven komen.”

Esther


“De massages bij Josje waren erg verfrissend en verzachtend voor mijn lijf en geest. Ze gaat open en aandachtig te werk. Er hangt een luchtige en vriendelijke sfeer, waarbij er allereerst ruimte is voor mijn lijf, behoeftes en gedachtes. In de vorm van een gesprek vormden wij samen een passende massage, waarbij Josje de nodige kennis en vaardigheden bezit om een kundige en toegepaste massage te geven ten behoeve van dat moment. Ze blijft daarbij luisteren en voelen. Zo ontstond er altijd een ontspannen gezamenlijke energie.”

Anneloes