(long)COVID

Long COVID
Na een besmetting kun je nog lang last houden van (rest)klachten. Massagetherapie kan helpend zijn. Ik volgde een bijscholing specifiek gericht op massage van het ademhalingsstelsel. Deze massage kan je meer lucht en ademruimte geven. Het Holos Netwerk maakte een duidelijk overzicht van mogelijke voordelen van massagetherapie bij long COVID (langdurige restklachten na een coronabesmetting). Long COVID handout.
Met behulp van massagetherapie kun je meer rust ervaren. Door het (versterkte) contact met je lichaam kun je je eigen grenzen (beter) ervaren en zo binnen je eigen belastbaarheid werken aan herstel. Ook is er ruimte om gevoelens of frustratie over de situatie toe te laten. Interesse? Neem contact op

Ik vertelde meer over mijn ervaringen in het vakblad MassageZaken. Je kunt dat hieronder downloaden.

Covid-maatregelen
Ik werk in principe zonder mondkapje, behalve als het voor jou prettig is als ik er wel een draag. Wil je zelf een mondkapje dragen, dat mag natuurlijk. Ik test mezelf als ik klachten heb en zal contact opnemen als ik positief test.

Twijfel?
Twijfel je of het verstandig is te komen, of heb je vragen over hoe ik werk en of dat bij jou past? Neem even contact op dan overleggen we.